Vind je het lastig om nieuwe combinaties te maken?

Boek een kledingkast sessie

Investeer in een paar uur in jezelf en je bent weer helemaal happy met je kleding

Een kledingkast sessie is echt een investering in jezelf die zichzelf terug verdient om dat je veel meer kleding gaat gebruiken en kledingstukken (her)ontdekt.
In de praktijk blijkt dat de meeste vrouwen bijna al hun kledingstukken kunnen gebruiken.
Achteraf denk je: wat heb ik veel leuks om aan te trekken!
Een overzichtelijk kast die bij je past met heel veel goede combinaties geeft rust en ruimte.
En je weet meteen wat er mist zodat je doelgericht kunt shoppen.

Ja, dat lijkt me leuk!

Wat hebben we een prachtige zomer gehad hè?
Maar of je het wilt of niet binnenkort wordt het weer herfst.

Tijd om je zomerkleding op te bergen en je winteroutfits tevoorschijn te halen!
Best lastig om weer nieuwe combinaties te maken voor een nieuw seizoen, toch?
Misschien weet je niet waar je moet beginnen of heb je veel kleding die je niet draagt omdat het nergens bij past? Verlang je naar een goed georganiseerde kast met veel combinatiemogelijkheden?

Toevallig is het maken van goede en verassende kledingcombinaties mijn passie. Ik help je graag bij het opfrissen van je kledingkast!
Samen gaan we kijken wat er bij je past en waarom je bepaalde kledingstukken niet draagt. We maken nieuwe combinaties zodat je voorlopig genoeg hebt om aan te trekken en niet steeds weer staat te dubben voor je kast, want we maken foto’s van de outfits zodat je ze steeds weer kunt terug zien.

Ontdek hoe je de kleding in je kast beter kunt combineren

Dit is wat anderen van de kastsessie vonden:

In plaats van de verwachte 90 procent doe ik maar 10 procent van mijn garderobe weg en ik heb heel weinig nodig

Leoniek

Ik ben helemaal happy met alle geweldige combinatie tips

Laura

Aan het einde van de sessie is duidelijk: jeetje wat heb ik een hoop leuks om aan te trekken. Daar word je echt heel blij en vrolijk van. Ook weer iedere keer als je de foto's terugziet. De eerste aangetrokken combi leverde al direct een hoop complimenten op. Ook altijd fijn toch? Dank Petra!  Echt top!

Ingrid

De kastsessie, leek me toen ik het boekte wel spannend , maar Petra is heel spontaan en het was heel leuk en leerzaam. Ik zag waarom er kleding (vrijwel) ongedragen in de kast is blijven hangen en hoe ik sommige daarvan in combinatie met andere items wel ga dragen. 

Marry

Ik draag nu allerlei 'nieuwe' setjes

Ronel

Ik heb een jurkje dat achteraan hing weer aan en twee super mooie toffe broeken terug gevonden, dus mijn investering dubbel en dwars terug verdient!

Karin

Wie komt er bij je langs?

Petra van Noord

Zo lang als ik me kan herinneren houd ik van kleding en maak ik graag mooie kleur- en kledingcombinaties.

En natuurlijk is het 'maar de buitenkant', maar je voelt je echt veel beter als je er goed uitziet. Kleding is emotie en met kleding laat je zien wie je bent.

Ik vind het heerlijk dat ik van mijn hobby m'n werk heb gemaakt en geniet er steeds weer van om anderen te laten zien welke kleding bij hen past en waarom. Ik gun het iedereen om zich goed te voelen met kleding die echt bij je past. Daarom ben ik mijn bedrijf Vrouwen op hun best begonnen.

Wat kost een kastsessie?

De prijs van een kledingkastis nu tijdelijk € 177,-

  • De waarde van een kastsessie is niet makkelijk in geld uit te drukken, maar als je door de sessie kledingstukken kunt benutten die nu ongebruikt in je kast hangen, verdien je al snel je investering terug (en dit is vrijwel altijd het geval!)
  • Door alle nieuwe combinaties zul je de komende tijd veel geld besparen omdat je veel minder nieuwe kleding nodig hebt

BONUS

  • Als je voor 10 oktober 2020 een kledingkast sessie boekt voor september of oktober krijg je het online programma 'Met 13 kledingstukken, 31 dagen fantastisch gekleed' KADO!
  • Je ontvangt ook de checklist waarmee je je kledingkast opfrist GRATIS (Een handig hulpmiddel bij het uitzoeken van je kleding)
  • De reiskosten krijg je in september en oktober ook kado *)

*) Binnen een straal van 50 km rondom Gorinchem, vanaf 50 km betaal je 0,19 p/km

Ja, ik wil graag meer van mijn kleding benutten en nieuwe combinaties maken

nu een afspraak maken

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Begin meteen met het creëren van een kledingkast vol mogelijkheden, download NU het GRATIS e-book: "Een kast vol kleding die je ècht draagt".

Elke dag met gemak er fantastisch uitzien

Door deze eenvoudige stappen creëer je een garderobe vol kleding die echt bij je past en waarmee je gemakkelijk volop combinaties kunt maken. Je kunt voortaan elke dag zonder kledingstress beginnen.